Hoppi mesék gyereknapi premier a Városligetben

Május 29-én, vasárnap az Oscar-díjas Rófusz Ferenc mesefiguráival is találkozhatnak az érdeklődők a Városligeti Gyermeknapon

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és Budapest Főváros Önkormányzata idén is megrendezi a hagyományos gyereknapi hétvégét a Városligetben, május 28-29-én. A reggeltől estig tartó programok között helyet kapott a Hoppi mesék legújabb, gyermeknapi epizódja is.

A Városligetbe kilátogatók idén megnézhetik az Oscar-díjas alkotó legújabb mesesorozatának, a Hoppi meséknek a frissen elkészült, gyereknapi epizódját, amely elsősorban a legkisebb korosztályt szólítja meg.

 A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának Magyar Média Mecenatúra programja támogatásával készült rajzfilmsorozat ötödik epizódja május utolsó vasárnapján, azaz gyereknapon játszódik. A hoppik ezt a napot a vidámparkban töltik, sok közös játékkal és nevetéssel.

A teljes, 13 epizódból álló sorozat idén júniusban készül el és első alkalommal az M2 Gyermek és Ifjúsági Csatornán lesz majd látható.

A gyermeknapi vetítésekre – amely egész vasárnap folyamatos lesz – minden kedves partnerünket szeretettel várjuk családtagjaikkal.

A rendezvény helyszíne és időpontja:
Városliget, napozórét 
2016. május 29., vasárnap 10.00-18.00 óra

Üdvözlettel a Hoppi mesék csapata nevében

Rófusz Ferenc, rendező és Salusinszky Tamás, producer

https://www.facebook.com/hoppimesek