Másik János szólókoncert szeptember 21-én a Király utcai klubban

"Szombaton szédülés, vasárnap lázadás ". Másik János rocky szóló estje. Dalok, költészet, zene és még még még zene a Színházak éjszakája napján. 

Másik János pályáját jazz muzsikusként kezdte  a 70-es évek elején. A fiatal muzsikusokból álló Interbrass  zenekar  zenei vezetõje , majd a  jazz  legenda Szabó Gábor világhírű  gitáros tévé  koncertjeinek résztvevője  1974  ben és 77 -ben. Ugyanezen évek alatt Cseh Tamással és Bereményi Gézával együtt megírják és előadják a Levél nővéremnek előadást illetve lemezt.

 

 

Részt vesz  a 80-as évek  underground  zenekarainak a Trabant, a Balaton és az Európa Kiadó koncertjein és lemezein. A   80-as  évek végén Trance Balance  nevű zenekarával koncertezik, közben két jelentős színházi munkát készít Spiró Györggyel , az Ivan Kusan darabból fordított Galócza  című zenés játékot, melyet  a Katona József Színház játszott, és az Ahogy tesszük címűt a Vígszínházban.

A  90 -es évek végén alakította meg a Heart Rock Company  formációt, egy  lemezt is készítve, nagyrészt Bálint István szövegeire.

A dal mint kifejezési forma változatlanul foglalkoztatja, 2017. szeptember  2-án tartott egy előadást a Várkert bazárban barátaival, ahol dalai mellett a versei is elhangzottak.

 

A belépés díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Jegyek korlátozott számban kaphatóak, regisztrálni itt, szeptember 15-e élfélig lehet. Emailben küldünk értesítést, hogy elfogadtuk-e a regisztrációját. 

Időpont: 2019. szeptember 21. (szombat) 18:00
Helyszín: 1075, Budapest, Király utca 9.