MEGHÍVÓ - A Leonardo SNS, az Autodesk és a Chaosgroup tisztelettel meghívja a Vizuális Műhely 2017 rendezvényre

A legfrissebb szoftververziók (3ds Max, Maya, Flame, Arnold, Shotgun, Stringray, V-ray) mellett a legigényesebb hazai produkciókat is megismerheted, illetve találkozhatsz a szakma többi tagjával, hogy némi inni- és harapnivaló mellett eszmét cserélhess velünk és másokkal.

Időpont:
2017. május 25. 10:00-17:00

Helyszín (új!):
Ramiris Europe székház,
Oxygen Event rendezvényközpont

Cím:
1139 Budapest, Frangepán u. 46. (térkép itt)
parkoló az udvarban;
megközelíthető a Deák tértől a 105-os autóbusszal, a Lehet térről a 14-es villamossal a
Fáy utcai megállóig

Regisztráció:
Kérjük, segítsd munkánkat azzal, hogy itt regisztrálsz, így jut elég hely, étel és ital mindenkinek.
Autóval akkor tudsz az udvarra beállni, ha a regisztráció során a rendszámodat megadod.

Program:
A legnívósabb hazai műhelyek eredményeit szeretnénk bemutatni, több helyről is várjuk a végleges megerősítést. A hazai 3D világ kedvencei közül jelezte szándékát, és ígérte, hogy bemutatót tart a
Brick Visual, HBO, KITE Games, Neocore Games és a Puppetworks is.

Szoftverfronton mutatunk néhány tippet és trükköt, hogyan lehet a újonnan megjelent 3ds Max 2018 funkcióit kihasználni a játékfejlesztés és a VR terén. A frissen integrált Arnold valamint a Stingray is terítékre kerül. A Maya 2017 mellett a Shotgun is kivesézésre kerül, miközben a teljes munkafolyamatot végigvesszük a modellezéstől, az animáción és speciális trükkökön át a renderelésig. Külön előadást szentelünk a Flame termékcsaládnak (Flame, Flame Assist, Flare), ráadásként, pedig ezúttal maga a Chaosgroup avat be minket a V-ray renderelő rejtelmeibe. (A szoftverbemutatók - a korábbi évekhez hasonlóan - angol nyelven hangzanak el.)

Az előadások szünetében vendégül látunk mindenkit étellel, itallal, és persze megbeszélheted a szakma aprajával, nagyjával a látottakat és hallottakat.

Megjelenésedre feltétlenül számítunk!

Tovább a regisztráció oldalára!