Október 24-én a Színház- és Filmművészeti Egyetem vendége lesz Val Kuklowsky

Val Kuklowsky Los Angelesben élő vezető filmes hangmester és sound designer, akinek nevéhez többek között olyan nagy sikerű produkciók hangmunkálatai kötődnek, mint A függetlenség napja, a Lovagregény, a Hasonmás, a Hangya boy, a Spiderwick krónikák, vagy a Csillagkapu.

A több mint harminc éves szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakember az általa kidolgozott TVAC /"TECHNICAL/VISCERAL/AESTHETIC/CONTINUOUS" (TECHNIKAI/ÖSZTÖNÖS/ESZTÉTIKAI/ÁTMENŐ) módszer segítségével beszél film és hang viszonyáról.

Előadásában ezen szempontok alapján Val Kuklowsky a következő filmeket elemzi:

Mad Max, The Revenant (A visszatérő), Sicario (A bérgyilkos), The Martian (Mentőexpedíció), Drive (Gázt!), Tangerine, Saul fia, Mr. Popper's Penguins (Mr. Popper pingvinjei), Hurt Locker (A bombák földjén), The Beasts of the Southern Wild (A messzi dél vadjai), The Road to Perdition (A kárhozat útja), Fight Club (Harcosok klubja), Silence of the Lambs (A bárányok hallgatnak), The Dark Knight (A sötét lovag)

A kurzus első része 10-12.30 óra között, a második része egy ebédszünetet követően 14-16.30 óra között zajlik az Ódry Színpadon.

A program a Színház-és Filmművészeti Egyetem és a Magyar Hangmérnökök Társasága közös rendezésében, a Saint Audio Stúdió támogatásával valósul meg.

Az előadás ingyenes, angol nyelvű és regisztrációhoz kötött.
Korlátozott számban tolmácsgépet biztosítunk.

Regisztráció: haesoffice@gmail.com